Při nákupu nad 2000,- Kč máte dopravu k vám zdarma

KOLIMAX Pánev KLASIK, průměr 22cm, objem 1.5l

Kód: 104007
899 Kč
ihned k dodání

Nerezová pánev KLASIK Ø 22 cm s objemem 1.5 l, vysoká 5.5 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pánve řady KLASIK jsou určeny všem, kteří si oblíbili klasický broušený povrch. Tyto pánve jsou vhodné nejen k domácímu použití, kde budou dlouhou dobu spolehlivě sloužit, ale neztratí se ani v profesionálním provozu restaurace nebo školní jídelny.

Pokud budete potřebovat na pánev i poklici, bude vám pasovat každá naše poklice s průměrem 22 cm. Například kovová poklice KLASIK a nebo skleněná poklice PROFESSIONAL.

- ručíme za jejich vysokou kvalitu, na tento výrobek poskytujeme prodlouženou záruku 10 let
- v případě potřeby mají veškerý servis zajištěný přímo u výrobce v české republice
- vyrábíme je z netoxické potravinářské nerezavějící oceli CrNi18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost
- pánev je vyrobena z velmi pevného plechu silného 0,8 mm
- akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION uspoří energii při vaření
- po celou životnost garantujeme rovinnou stabilitu dna pro bezztrátový přenos tepla
- jsou vhodné na všechny druhy sporáků - indukční, plynové, elektrické a sklokeramické
- pánve mají úchyty s přerušenými tepelnými mosty, lze je používat v troubě až do 300°C
- mají široký odlévací okraj pro snadné přelévání bez ukapávání
- pro snadnou údržbu a pohodlné vaření je vnitřní povrch pánve 3x jemně broušený
- vnější povrch je pro snadnou údržbu vyleštěný do zrcadlového lesku
- lze je bez problémů mýt v myčkách nádobí

 Pokud potřebujete větší, podívejte se na pánev pánev KLASIK Ø 26 cm s objemem 2.5 l.

Návod k používání

Doplňkové parametry

Kategorie: KLASIK
Záruka: 120 měsíců
Hmotnost: 0.8 kg
Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

SV Avatar autora 13.3.2024 00:33
Celokovová pánev, prostě věc, kterou používaly naše babičky, super, můžu ji vydrhnout drátěnkou, můžu používat kovové nástroje, můžu ji celou dát do trouby na zapečení sýra třeba, dopečení a ohřátí řízků...a řeknu vám tajemství...nezaznamenala jsem větší spotřebu oleje než na těch umělých hmotách, jak tvrdí výrobci, že usmažíte řízek skoro nasucho bez oleje, to je blbost a lež, dám tam tolik oleje kolik ten pokrm vyžaduje, aby byl dobrý a opečený dozlatova, ale rozhodně to není víc než na jiné, prý nepřilnavé pánvi...když se pořádně rozpálí a nechá se třeba palačinka nebo placička nebo bramborák dobře udělat z jedné strany, tak se pohodlně dá otočit, takže já jsem nadmíru spokojená...vadilo mi, že se takové pánve skoro vůbec nedaly sehnat...jediná nevýhoda?, že je rozpálená i rukojeť, no bože a na co mám doma chňapky?
Odpovědět
Financováno EU