KOLIMAX Hrnec PROFESSIONAL s poklicí, průměr 22cm, objem 5.5l, (II. jakost)
Kód: 260041Detailní popis produktu
Každý vyrobený kus nádobí Kolimax pečlivě individuálně kontrolujeme. Výrobky, které nesplňují náročná kritéria pro I. jakost zařazujeme do II. jakosti. Většinou se jedná o drobné oděrky či poškrábání. Vady jsou pouze vzhledové a nemají žádný vliv na funkčnost. Díky tomu můžete koupit nádobí II. jakosti se zajímavou slevou. Na toto nádobí poskytujeme stejnou záruku jako na nádobí I. jakosti.
Řada PROFESSIONAL snoubí dva nadčasové materiály: nerezovou ocel a sklo. Krásné celokovové úchyty padnou do ruky a leštěný povrch nádobí nenuceně doplňuje broušená spodní část. Tento hrnec propojuje glanc a mimořádnou kvalitu díky použitému materiálu a dokonalému řemeslnému zpracování.
Hrnec je vyroben z nerezové potravinářské oceli CrNi18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost z pevného plechu tloušťky 0,8 mm. Akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION spoří energii při vaření a po celou dobu životnosti hrnce garantujeme jeho rovinnou stabilitu pro bezztrátový přenos tepla.
Skleněná poklice je vyrobena z pevného bezpečnostního temperovaného skla. Navíc je opatřena parním ventilem pro snadný odvod páry během úpravy pokrmů. Hrnec včetně poklice můžete použít v troubě až do 300 °C.
Celokovové úchyty hrnce i poklice mají přerušené tepelné mosty a při použití na sporáku nepálí. Nádoba má široký odlévací okraj pro snadnou manipulaci s obsahem bez ukapávání a zašpinění nádoby. Pro komfortní údržbu a pohodlné vaření je vnitřní povrch hrnce 3x jemně broušený. Vnější povrch je vyleštěný do zrcadlového lesku.
- Vhodné pro všechny typy sporáků (indukční, plynové, elektrické a sklokeramické).
- Vnitřní značení litráže pro rychlé odměření objemu.
- Poklice z temperovaného skla s parním ventilem.
- Mimořádná prodloužená záruka 10 let.
- Průměr 22 cm, objem 5.5 l.
V nabídce najdete také hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 26 cm, obj. 8 l.
Doplňkové parametry
Kategorie: | PROFESSIONAL |
---|---|
Záruka: | 120 měsíců |
Hmotnost: | 1.68 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.