Druhá jakost, Strana 3
Nejprodávanější

Špičkový nerezový rendlík II. jakosti PREMIUM Ø 18 cm, obj. 2 l se skleněnou poklicí s parním ventilem a kulatým úchytem hraje čistými liniemi. Nádobí stvořené pro...

Špičkový nerezový rendlík II. jakosti PREMIUM Ø 22 cm, obj. 3 l se skleněnou poklicí s parním ventilem a kulatým úchytem hraje čistými liniemi. Nádobí stvořené pro...

Špičkový nerezový rendlík II. jakosti PREMIUM Ø 26 cm, obj. 4.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem a kulatým úchytem hraje čistými liniemi. Nádobí stvořené pro...

Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 15 cm, obj. 1.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...

Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 18 cm, obj. 3 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...

Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 22 cm, obj. 4.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....

Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 22 cm, obj. 5.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...

Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 26 cm, obj. 6.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...

Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 26 cm, obj. 8 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...

Stylový rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 15 cm, obj. 1.0 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....

Stylový rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 18 cm, obj. 2.0 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....

Stylový rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 22 cm, obj. 3 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....