Druhá jakost, Strana 3
Nejprodávanější
Špičkový nerezový rendlík II. jakosti PREMIUM Ø 18 cm, obj. 2 l se skleněnou poklicí s parním ventilem a kulatým úchytem hraje čistými liniemi. Nádobí stvořené pro...
Špičkový nerezový rendlík II. jakosti PREMIUM Ø 22 cm, obj. 3 l se skleněnou poklicí s parním ventilem a kulatým úchytem hraje čistými liniemi. Nádobí stvořené pro...
Špičkový nerezový rendlík II. jakosti PREMIUM Ø 26 cm, obj. 4.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem a kulatým úchytem hraje čistými liniemi. Nádobí stvořené pro...
Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 15 cm, obj. 1.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...
Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 18 cm, obj. 3 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...
Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 22 cm, obj. 4.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....
Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 22 cm, obj. 5.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...
Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 26 cm, obj. 6.5 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...
Moderní hrnec II. jakosti PROFESSIONAL Ø 26 cm, obj. 8 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc. Vyzkoušejte...
Stylový rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 15 cm, obj. 1.0 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....
Stylový rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 18 cm, obj. 2.0 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....
Stylový rendlík II. jakosti PROFESSIONAL Ø 22 cm, obj. 3 l se skleněnou poklicí s parním ventilem je výzvou ke hře se surovinami – třeba pro vývar tažený přes noc....